Gott nytt år!



Clear! Zzzzzupp!

Förresten...skrev ju lite konstigt om Jonas julklapp för några inlägg sen och känner att jag måste förklara mig lite.
Dels var jag trött den dagen jag skrev det där så egentligen borde ni glömma det inlägget överhuvudtaget, men i allafall...
Spelet går ut på att alla ska hålla i varsin konsol och så tittar man på en röd lampa som blinkar och när den lampan plötsligt blir grön så ska alla trycka på sin knapp så fort de kan. Den som trycker sist på sin knapp får en el-stöt i handen. Jätteläskigt!
Syrran, hennes kille och Jonas har provat spelet och dom säger att det inte gör ont att få stöten "det bara kliar lite i handen", ändå skriker de som stuckna grisar när de får stöten och kastar bort konsolen så jag har inte vågat prova spelet än.
Men på nyårsafton så kommer spelet att komma fram igen och då har jag lovat att prova spelet efter att jag har tömt mitt spritförråd...
Jävla spel å vara läskigt.

Jag KAN spela gitarr, jag ÄR inte rädd!

Nu börjar det verkligen närma sig till min lilla lägenhet verkligen är min! :)
Ringde till hyresvärden idag och frågade när jag kunde hämta nycklarna men dom var inte inlämnade ännu, så han skulle ringa upp när dom kom så kunde jag hämta dom. Spännande, spännande! :) Blir nog syrran som får hämta dom åt mig visserligen men ändå. Spännande att se om det är ett råtthål man hyrt eller vad det är, har ju inte fått se lägenheten än.
Har tittat runt lite på IKEA:s och Mio:s hemsidor och hittade ett jättesnyggt barbord med stolar på Mio som jag vill ha!
Ska försöka övertala Jonas att vi kan åka förbi och kika på det när vi är på väg mot K-holm igen i morgon.
(Som ni säkert förstår så är ju inte stolarna högre än bordet i verkligheten, det är en närmare bild på stolen bara...)
Nästan tur att man är arbetslös just nu för det finns MASSOR att göra hemma. Har tvättat kläder, diskat, städat och plockat mest hela dagen och varit ute med vovven en sväng också.
Sen har jag "tränat" lite på min nya gitarr som jag fick i födelsedagspresent av Jonas.
Fick en nybörjarbok också och en mojäng som hjälper en att ställa in gitarren rätt och jag tänkte korkat nog att det här blir nog en baggis sålänge jag har min lilla bok som säger åt mig precis hur jag ska göra. Men så fort jag tog upp gitarren så fastnade det...eeh...menar dom där små svarta prickarna på noterna att man ska hålla i strängarna längst upp eller längst ner på gitarren? "Bjång.." nää det där lät fel och så provar man strängarna längst ner i stället "pjiooong!" det där lät ju också fel. Hm, vi lägger gitarren åt sidan en stund...typ resten av dagen.
Men jag ska inte ge upp, jag ska lära mig minst en låt ur den där dumma boken!
Tur att man föddes med en rejäl skopa envishet och det får jag tacka de där två 80-tals människorna här nedanför för.
Tack för min envishet mamma och pappa!

Julen var här

Julen kom och den gick o den segrade. Okej den segrade inte, men den kom och gick i alla fall.
Har haft en lugn jul med lata dagar med mina nära o kära, precis som det ska vara.
Känns som man mest suttit och moffat i sig hela dagarna och blivit minst en meter bredare än förut.
Jonas började att jobba igen idag så han åkte tidigt från Gnesta där vi sov i natt hos hans mamma. Själv har jag hunnit med ett litet besök hos min faster och träffat både henne och min farbror som man aldrig träffar annars för han bor i Skåne med sin familj.
Har tidigare frågat både min moster och faster om dom har något kort på mina föräldrar tillsammans bredvid varandra. I dag fick jag ett kort av min faster på mamma och pappa från det glada 80-talet.
Lovely!
Dom är så FINA mina älskade föräldrar som jag saknar så mycket! <3 <3
Jag hoppas och tror att dom är tillsammans igen (var de än befinner sig).


Svammel

Sista arbetsdagen avverkad och nu är det jullov.
Konstigt så snabbt en månad kan gå, eller rättare sagt i 4 veckor har jag ju jobbat på förskolan nu.
Känner mig hemma där och konstigt vore det väl annars när man känt personalen i 6 år, tycker verkligen om att jobba där men samtidigt så vill jag göra något annat. Och det är att komma på vad exakt jag vill göra som är det knepiga.

Och sista dagen som 29 åring, voine voine.
Snart sitter man på ålderdomshemmet och minns (förhoppningvis, om man inte råkar få Alzeimers, hjärnblödning, tiaattack eller nageltrång eller nåt.)" de gamla goda åren och att det var bättre förr". Sen kommer nog alla pensionärer sitta med varsin dator inne på sina rum, här ska inte sovas middag nej vi surfar på Facebook istället och lägger till alla andra pensionärer på hemmet till våra vännerlista.
Många vänner är ju lika med hög status (för vissa). :)
Gud vad jag svamlar. Vad pratar jag om egentligen? Nästa ämne!

Jonas springer runt på stan nu och han ringde nyss och frågade om det gjorde något om jag fick både en dyr födelsedagspresent och en dyr julklapp...
Varför skulle det göra något? Bring it on!
Han vill inte skämmas inför min släkt och köpa något billigt till mig i julklapp, för vi sa från början att vi inte skulle köpa något alls till varandra (eftersom vi köpt ny säng) men sen kom vi fram till att okej då något billigt köper vi till varandra. Är han inte söt så säg?
Det var ju våran överenskommelse ju men är det så han känner så protesterar ju inte jag förstås.
Han får ju sina raggsockor i julklapp oavsett. ;)
Nee, jag har inte köpt raggsockor. Har köpt ett spel som ger honom el-stötar, det blir kul. Låter säkert konstigt men berättar mer sen när han fått den IFALL han skulle läsa detta.

Nu ska jag ta en lat kväll och lägga upp fötterna i soffan och glutta lite på tv:n.
Ifall jag inte återkommer till bloggen innan jul så säger jag GOD JUL ALLESAMMANS!




Hahaha så kul jag har!!
Alla som blev äcklade räcker upp en hand.
*räcker upp båda händerna*
Synd att man inte kom på den här idéen själv innan det var försent att skicka julkort. ;)


Julkonsert

I går var det julkonsert i Skärholmens kyrka och det gick riktigt bra.
Vi övade i ett par timmar innan konserten skulle börja och vips så dök det upp en låt som jag inte alls hade en aning om att vi skulle sjunga. En gosspelsång på engelska dessutom som säkert var sisådär 15 minuter lång (kändes så).
Fick låna sångtexten av en i kören men det var ju OMÖJLIGT att lära sig den texten på så kort tid, så det var bara att försöka hänga med och låtsassjunga min egna lilla text till evighetslåten samtidigt som man skulle gunga lätt och klappa händer. Krockade med dom stod precis bredvid mig några gånger, men det märkte nog ingen får vi hoppas.

Övriga texterna satt som en smäck (nåja) och det var fler som skulle sjunga på konserten, b.la en barnkör.
Så när barnkören kom in fick vi övriga sätta oss på trappscenen vi stod på bakom barnkören och ögonen tindrade på de flesta i publiken och alla verkade verkligen njuta av sången och julstämningen. När barnkören stod framför oss så skymde dom Jonas så jag såg inte honom och det kanske var lika bra märkte jag sen när barnkören satte sig igen, för där satt han och gäspade stooort och satt och blundade och såg ut att somna när som helst, han var tydligen inte i julstämning...
Kunde inte annat än skaka på huvudet åt honom, hopplös är vad han är.

Efter konserten var jag vrålhungrig för jag hade bara ätit en paj innan mitt på dagen och nu var klockan halv nio på kvällen. Försökte hitta något någorlunda nyttigt ställe men allt skulle precis stänga när vi gick dit, så det slutade med att vi hamnade på Mackedonkan.

Det var min söndag det.


Mitt 2010

Dags att gå igenom året som varit med min lilla lista som jag började med förra året. Har kopierat frågorna och lagt dit nya svar. Eftersom vi har fullt upp under vardagarna och snart kommer att åka till våra nära o kära över jul och nyår så lägger jag upp min lilla lista redan nu, för jag kommer nog bara att glömma det annars. Gör såna här listor mest för min egen skull för att en dag kunna komma tillbaka o minnas, men ni får gärna titta på den också om ni vill. :)

 

Här kommer den!

Årets oväntade: Att jag skulle skaffa en liten övernattningslägenhet i K-holm.
Årets jobbigaste: Att gå på Marias (arbetskompis och vän), farmors och mammas begravningar. Och att jag fick hoppa med kryckor hela semestern.
Årets sorg: Att förlora mamma.
Årets glädje:  Inget i år. Det har varit gråt och tandgnisslan hela jävla året.
Årets va? : Hanna som ”försvann” spårlöst utan förklaring och hennes familj är inte heller kontaktbara.
Årets resa: Måste säga Italien ändå, det var jättehärligt ända tills olyckan var framme (mitt knä hamnade nästan i knävecket och jag fick åka plingplongtaxi.)
Årets prestation: Jag fick knäet tillbakadraget UTAN bedövning. (Elaka italienare)
Årets roligaste party: Min 30-års fest. :)
Årets oväntade nr 2: Att jag skulle vara med i en kör och sjunga på en julkonsert...
Årets aj: Mitt knä som gick ur led.
Årets suck: Idioten kom tyvärr hem från sitt lilla äventyr till slut. (syrrans ex)Det hjälpte inte ens att hålla tummarna krampaktigt att han flyttat hem till sitt hemland för alltid. Attans järnspikar.
Årets aja baja: Samma svar som förra året…det har blivit några kilon hit och dit, mest dit.
Årets återförening: Mamma och pappa har förhoppningsvis träffats igen.
Årets AJ: Mitt hjärta som gick i tusen bitar när mamma gick bort.
Årets överraskning: Mousserande vin och chokladkaka i Gustavsvik som syrran och kusinerna ordnade för att fira min födelsedag i förskott.
Årets film: Avatar? Även fast jag inte sett den, men Jonas såg den 2-3 ggr på bio så den måste ha varit bra då får vi hoppas.
Årets lukta-illa-fis: Tords (syrrans stora kärlek) alla tusen som han släpper ohämmat i syrrans numer nerpruttade soffa, snälla kan ingen hjälpa oss och lägga om hans kost lite?? Hela familjen behöver saneras.
Årets mage: Min egen som blivit ännu lite större, men ingen bebis där inte utan annat mindre trevligt innehåll.
Årets händelse: Susannes bebis i magen :)
Årets mest uttjatade låt: Yolanda be cool & DCUP - We speak no americano.

Snipp snopp plut så tog listan slut.


Att vara eller inte vara

Gaah!
2500 kronor för ett badkort som gäller i ett år!!! Sen samma pris för Friskiskort.
Grymma värld, var är du på väg?
Hm...bara att välja, tjock och "rik" eller smal och fattig?
Det är frågan.
Har ju testat på det ena ett tag nu så man kanske skulle prova det andra också, det är ju dumt att dö nyfiken.

Träna träna träna!

Igår kväll var Stina, Victoria och jag hemma hos Anna (jättemysig lägenhet!!) och vi lagade mat, tittade lite på Robinson, drack lite drinkar, gosade med hennes övergosiga katt, lyssnade på musik, pratade och hade det bara mysigt. :)
Så tack för en mysig kväll tjejer!

Idag blir det till att ta fram textbladen till julsångerna jag ska sjunga med kören i morgon kväll.
Har knappt tränat alls och det är ju konsert i kyrkan och folk (förhoppningsvis några i allafall) kommer för att lyssna på oss...
Tänker nog inte fortsätta i just den här kören efter att konserten varit, dels så ligger lokalen vi tränat i alldeles för långt bort för att jag ska orka fortsätta pendla (tar ca 45 min för mig port till port) och sen ska man väl egentligen inte vara "sån" men det är typ jag och sen bara 55 plusare. Det är nog roligare att vara med i en kör där det är lite fifty-fifty och man möjligtvis kanske t.o.m har chans att träffa nya vänner.
Men den kören kanske inte finns? Kanske är en typisk "tantgrej" att vara med i kör?

Nu kommer jag tillbaka till det första jag skrev om, kanske lite förvirrande...men vi satt och pratade igår b.la om träning. Och jag satt o beklagade mig över att jag tycker det är kul att träna men att jag inte kunde hitta något att göra som mina knän skulle klara av utan att jag till slut fick hoppa med kryckor igen.
I morse när jag vaknade så kom den tanken tillbaka att jag också vill träna något och måste hitta något som passar mig.
Så det ska jag göra i dag, kolla runt på nätet vad det finns för olika grejor att göra. Skulle vara kul att göra lite olika saker så man inte tröttnar på en sport som t.ex simning...det tröttnar man väääldigt snabbt på för det är så satans långtråkigt att simma många längder ensam och man kan inte lyssna på musik under tiden heller utan att få en el-chock och det är alltid nån pensionär som simmar nästan på en och sparkar en på benen.
Man kan göra ju simning OCH några andra saker...så om man en dag känner att "nej jag har ingen lust att simma idag, jag skiter i det" så kan man kanske tänka "nej jag har ingen lust att simma idag, jag går till gymet i stället".

Nästa år ska jag också bli en s.k hurtbulle, jaaa jag har sagt det tidigare år också och det har slutat med att jag blivit en överjäst vetebulle i stället...okej då, jag ska blir hurt-bulligare i allafall.

Nu vill jag inte sörja allt tråkigt som hänt under så lång tid genom att äta mig tjockare mer.
Vissa äter mindre när dom mår dåligt och jag är en sån som äter mer när jag mår dåligt och just nu mår jag inte bra, och ni vet ju dels varför men en del saker kan jag ju ta tag i själv och det är bara jag som kan göra det.
Nästa år ska bli förändringarnas år...tjoho!



Nyårlöften är till för att brytas

Jag föll för den dåliga karaktären jag har och gick och köpte godis tidigare i kväll.
Var lite chokladsugen och tuggade frenetiskt på tuggummi och drack vattenglas efter vattenglas men suget försvann inte så jag tog på mig alla vinterkläder (halsduk, mössa och allt) och gick till Ica. Hade tänkt köpa en chokladbit men det slutade med en hel jäkla godispåse som var helt onödig, och jaaadå jag smällde i mig hela påsen (dock inte själva påsen konstigt nog) och nu mår jag som jag förtjänar - illamående, nästan lite bakiskänsla.
Varför är jag så dum mot mig själv?
Mitt nya nyårslöfte ska bli att ta bättre hand om mig själv och min kropp!
Inga äckliga godispåsar som gör att man känner sig spyfärdig efteråt.
Hm, det här löftet känns som en repris från tidigare nyår?
Fick värsta deja vú känslan nu, konstigt....


Trasig!

Skickade ju efter en klänning från ett ställe som heter Bonprix (eller något sådant) som jag tänkte ha på nyårsafton.
Klänningen var jättefin men det fanns ett fel på den...ena axelbandet hade lossnat.
Har skickat efter två klänningar därifrån förut och då var en av klänningarna också trasiga, vad faen!
Om det inte varit för att jag antagligen inte skulle hinna få tillbaka en ny klänning innan nyår så hade jag skickat tillbaka den omedelbums. Men nu har jag ju tänkt ha den så då får jag väl ta fram nål o tråd och försöka sy ihop den själv, behövdes inte så många stygn som tur är...
Men det är sista gången jag skickar efter något därifrån!
Sitter och väntar på att sista avsnittet för säsongen av "Desperate housewives" ska börja.
Jonas har släckt ner hela lägenheten för han kollar på film...inte ens lamporna i köket får lysa när han ska kolla på film så då får jag sitta här i mörkret och uggla om jag inte vill vara med och se filmen.
Han lever i nån fantasivärld att han har en egen biosalong eller något (tillåt mig småle). ;)
Nu ska jag ta en snabbdusch, byta om och sen är det tv och nattinatti.

Min fest

Nu är 30-års festen över och jag är så glad över att den blev så pass lyckad även om en del åkte på sjukdomar precis innan och andra inte dök upp alls, så tycker i alla fall jag att det blev en kul fest.
Vi blev en skara på 13 personer i allafall.
Hade förberett en lek som gick ut på att det var två olika lag och så spelade jag upp signaturer ur olika reklamfilmer, tv-serier och så skulle den som först kom på var låten kom ifrån få poängen.
Sen körde vi ölspelet, men dom reglerna är ju helt sjuka så vi ändrade lite på dom. Enligt spelet ska man bokstavligen hälla i sig öl mest hela tiden och hade vi gjort det så hade det slutat med att alla fått åka till sjukan för att magpumpas.
Så i stället för att dricka en hel öl som det stod på kortet så nöjde vi oss med en blygsam klunk i stället.
Folk började dra sig hemåt vid 23 tiden men vi hade 6 stycken kvar som skulle sova över och vi fortsatte spela musik och snicksnacka till klockan 2 på natten. Sen pumpade vi luftmadrasser för glatta livet och försökte hitta täcken och kuddar till alla innan man stupade i säng.
Dagen därpå vaknade jag med en duktig huvudvärk, tyckte inte att jag festade så värst intensivt men jag verkar inte tåla så mycket nu för tiden... ;)
Här kommer lite bilder:
Min fina håruppsättning, supernöjd med den!


...och på sidan...


Carina (kusin), Mia (syrran) och så jag.


Fina flickor i släkten...


Andreas (kusin) och Åsa (hans tjej).

Kameran dök upp så sent för vi kom inte på tidigare att vi skulle ta bilder, så vi hann inte fota de andra gästerna innan de gick hem...
Och så har jag lovat Jonas att inte lägga ut några bilder här på honom så det är bäst att jag håller det
(för den här gången i allafall.)
Tack alla som kom för att ni gjorde min kväll så rolig och minnesvärd.
Kram!

I miss you

Jag saknar mamma...
Det har gjort ont hela tiden sen hon gick bort, men nu har jag haft lite annat att tänka på ett tag så livet har bara rullat på och jag har inte hunnit tänka så mycket.
Men julen som närmar sig mer och mer för varje dag påminner mig om hur jobbig denna julen kommer att bli.
Kommer ju att vara med mina underbara nära och kära som finns kvar men mamma är ju alltid mamma och tomheten kommer att göra sig påmind mer än någonsin i jul.
Hon var inte riktigt med förra julen heller, men hon FANNS där även fast hon satt i sin rullstol eller låg i sin säng när hon blev trött. Jag kunde prata med henne, krama henne, känna henne.
Nu skulle jag kunna ge vad som helst för att få höra hennes röst, eller få vara den personen som säger "ska ringa mamma...". En mening som jag själv har sagt förut tusen gånger utan att den haft någon betydelse för mig förut. Det är ju nånting man bara kunnat göra när som helst ibland flera gånger om dagen.
Menar inte att alla måste tänka på vad dom säger i min närhet, menar bara att det är en....ja en jäkla lyx som man inte värdesätter medan man har den lyxen. Något man tar för givet.
Kanske låter fånigt för er, men det är så det känns för mig.

För att skriva något lite roligare i det här inlägget så kan jag ju säga att i morgon smäller det. Då ska jag ha min 30-års fest! Och Jonas och jag har sprungit runt här hemma som ett par Duracellkaniner för vi har tusen saker att ordna med och vi är fortfarande inte färdiga.
Men i morgon kväll när festen har börjat och allt (förhoppningsvis) är klart så kommer jag att njuuuuta av kvällen i gott sällskap.
Ska göra mitt bästa för att alla ska ha en kul kväll.

Kram på er.



Förstörd födelsedagspresent

Det verkar inte bättre än att jag känner Jonas väl, alltför väl...
Så väl så att vi väljer samma saker utan att veta om varandra.
Ska förklara vad jag menar.
Jonas fyller år nu i december och jag har frågat honom säkert tus...ja hundra gånger i alla fall, vad han önskar sig i present.
Men han har inte kommit på något och så har tiden gått och så har jag frågat igen och igen och igen utan att fått ett enda förslag.
Jahapp, och för några dagar sen så var jag i stan och tänkte ta tag i att få de sista julklapparna och presenterna färdighandlade, för jag vet att jag inte kommer att ha tid att springa på stan och stå timtal i köer senare i december.
Började på parfymavdelningen och gick och sniffade på lite herrparfymer för att se om jag kunde hitta nån som luktade gott. När jag gått där med min pappersremsa en stund så slog det mig att parfym är inget som Jonas skulle önska sig i present, han är nöjd med sitt älskade Axe och lägger inte ut pengar på några parfymer.
Vad är typiskt Jonas då? Spel!
Så jag går ner till avdelningen där dom säljer spel och cd-skivor och börjar kolla runt.
Ah, dom har kommit ut med en ny version av hans favoritspel "Call of Duty - Black ops" det köper jag!
Gick nöjd därifrån med spelet i påsen och gick hem och slog in det i presentpapper.

Nu i kväll så skulle jag kolla en sak på datorn och då ser jag att Jonas installerar ett nytt spel som han laddat hem lite olagligt sådär. Gissa vilket spel?
Call of Duty - Black ops såklart! Av alla nördspel som finns, så väljer han just det spelet.
Så jag hämtade paketet och gav honom kvittot för han erbjöd sig själv att han kunde lämna tillbaka spelet och välja något annat för den summan i stället...
Nu hoppas jag innerligt att inte den lilla julklappen jag köpt hinner bli förstörd också innan julen är här. :(


Dum idé att köpa det här spelet.......baaaaad bad idea!



Shit pommes frites!

Oj!
Byggde nyss ihop pepparkakshuset som jag envisas med att köpa varje år men aldrig lyckas få ihop tidigare år, för det raseras antingen av en arg Nina som gett upp eller så har huset gått sönder på annat vis.
Men nu är huset helt och än så länge har det inte rasat ihop och det har säkert gått en kvart nu!
Tänk att jag för första gången i mitt 29 åriga och 11 månader långa liv lyckats få ihop ett pepparkakshus!
Det är kladdigt och ser förjäkligt ut, men det är inte det viktiga här kan jag berätta för alla er jobbiga kreativa människor som alltid lyckas få allt se perfekt ut. Det viktiga är att mitt hus är HELT!!!
Mitt hela pepparkakshus!



Heldag på stan

Måndag igen och jag är hemma, har inte jobbat idag för dom var redan full personalstyrka på jobbet så jag får jobba i morgon och resten av veckan och så veckorna fram till jul. Men det gör mig inget att vara hemma idag, kan t.o.m vara lite skönt med en ledig mellandag såhär.

I går ringde Stina till mig och frågade om jag ville följa med när hon skulle handla en present till sin systersons på hans dopdag. Jag hängde gärna med för jag hade bara tänkt ha en "plocka-lite-hemma-dag" och ville gärna ha en orsak att komma undan en stund. ;) Blev en längre stund än vad det var tänkt från början...
Stina hittade doppresenten rätt snabbt och sen frågade hon om jag var ute efter något speciellt på stan och det var jag väl egentligen inte, men jag var lite osäker på vad jag ska ha på mig på lördag på min fest så vi gick till en MASSA affärer och började prova klänningar. Så kul att prova klänningar men lite jobbigt också, man måste ju plocka av jacka, tröja och rubb o stubb och sen på med allt igen när man provat färdigt. Vi gick runt i ca 4 timmar på stan och man hann bli lite mör på den tiden men nu är jag i allafall stolt ägare till 2 FINA klänningar, en tubtopp, en tröja och...något mer som jag inte minns nu, jag som inte tänkt handla något alls...så det kan gå.
Vi tog varsin kaffe och vilade oss lite när vi började bli färdiga.
Tack för en rolig dag på stan Stina! :)

När hon var på väg hemåt igen så hade Jonas kommit ner till stan och vi skulle gå och kolla lite på julklappar och gå på bio.
Vi hittade inte en enda julklapp men vi letade inte så intensivt heller, jag var ganska trött på att gå på stan när han väl kommit så vi gick och åt mat i en Thailändsk restaurang och sen började bion efter ett tag. Vi såg "Fyra år till" och den innehöll en massa homosexuella scener och Jonas tycker sånt är apjobbigt så han satt och glodde storögt på mig så fort dom två manliga karaktärerna hånglade eller gjorde något annat skoj på bioduken.



Har varit på stan idag också och hittade julklapp till lilla Ronja (Jonas brors styvdotter som ju faktiskt börjar bli stor tjej nu) och en födelsedagspresent till Jonasponas. Jag börjar ana ljuset i slutet på den här "måste-köpa-julklappar tunneln" för jag är snart klar för i år.
Jippie!


Suck

Eva Dahlgren har just nu reklamplanscher i tunnelbanan för sin show och hon kallar den "en blekt blondins hjärta" och det är lite så jag känner fast om man då lägger till "en blek, trött lite fet blondin (med viss utväxt)", så har vi mig i ett nötskal där sen.
Det här mörkret mördar mig sakta men säkert för jag går runt som en zombie mest hela tiden, har ingen energi i kroppen alls!
Jonas nickar bara belåtet på huvudet och säger "mmm, du är ingen ungdom längre, du fyller ju snart 30 år."
Ja precis, ska fylla 30 och då ska man inte behöva känna sig så trött hela tiden!

Vi var och handlade lite mat förut för Jonas mamma springer runt på stan just nu och handlar julklappar och sen ska hon sova här, så vi handlade tacos och hade tänkt gå förbi Systembolaget och handla lite öl också. Men så glömde vi det, men det var bara Jonas och jag som ville ha öl så vi gick förbi en till ICA-affär på vägen hem och det är inte så kinkigt så jag gick in där för att handla öl där i stället. Går fram till kassan och lägger upp ölen på bandet, i kassan sitter en ung kille i 25-års åldern och UNGJÄVELN ber om legitimation. Jag hade kunnat strypa honom där och då med mina bara händer men fick bara fram ett fnys och sen gav jag honom mitt kort. Vad i helvete!!!! Ska lägga mig i ide och inte titta fram förrän jag fått min första rynka och har ett hårstrå kvar på huvudet och det ska vara grått och då ska jag gå raka vägen till Systemet utan att förhoppningsvis behöva visa leg!

I kväll ska jag titta på "Så mycket bättre", kommer antagligen få sitta ensam i sovrummet och titta för Jonas och hans mamma kommer nog att titta på nån dålig film som jag inte vill se.
Smaken på film är lite delad där om man säger så och det är alltid jag som förlorar eftersom dom är två mot mig. :)

Hoppas att ni får en mysig kväll.



Bilder

Nu är kameran fulladdad igen och här kommer lite bilder på vårat sovrum som jag lovade i inlägget tidigare idag:
Ni får försöka bortse från det stökiga, vi är inte riktigt färdiga än med allt ännu.
Sänggaveln t.ex är inte ens fastskruvad för det fattades skruvar i paketet det kom med, eller så är det vi som har några skruvar som fattas för vi kom INTE på hur vi skulle kunna skruva fast skiten.
Har precis blivit färdig med lite julbak. Har gjort Rocky roads och knäck som nu ligger och gottar till sig i kylskåpet. Gjorde marschmallowsgodis också men jag "råkade" koka det för länge så det blev misslyckat och fick tyvärr slängas.
Shit happens.
Nu väntar jag bara till "Grey´s anatomy" ska börja kl 21 och så måste jag ju smaka LITE godis även fast jag egentligen försöker låta bli sånt nu, men måste ju veta vad det smakar innan jag förgiftar Jonas med det...
Gokväll!

Julpyssel och renovering

Har jobbat i tre dagar nu och ögonen går i kors på mig på kvällarna så jag har inte ens lyckats få ihop några rader här.
Men idag slutade jag kl 14 så nu sitter jag här igen, fast egentligen har jag inget intressant att skriva om.

Jag har julpysslat lite med några barn idag, lucior gjorde vi av toalettrullar, tyg, piprensare och en MASSA lim.
Det ÄR mysigt att pyssla men när alla barnen skriker samtidigt att dom vill ha hjälp för att dom råkat rita på fel ställe, inte vet hur dom ska göra eller har limmat ihop sig med något annat barn, då vill man blunda och intensivt önska att man var på ett annat ställe.
Men räknar man bara till tio tyst för sig själv några gånger så går det mesta att genomföra.

I går tapetserade vi i sovrummet och det blev såå fint, vi är jättenöjda med resultatet.
Nu har ju batteriet till kameran dött men jag kan nog sätta in en bild vid ett senare tillfälle så får ni se.
Vaknade i morse av att Jonas kom in i sovrummet efter att ha stått i duschen och kvittrade "godmorgon fina sovrum....och hej på dig också flickvän."
Jo hej på dig du jöns...verkar som jag hamnat ytterligare en rad under i hans hierarkiskala nu när sovrummet förnyats och tagit min plats. Jag VET att hans modellflygplan är hans nummer ett men det förnekar han bestämt, ändå ska han absolut ha med sitt plan på vår semester och så får den nästan ligga mellan oss i sängen på hotellet. Nästan sa jag, överdriver bara lite.
Usch, jag är egentligen för trött för att skriva här, det kommer liksom inte fram något vettigt nu märker jag.

.............kommer inte ens på hur jag ska avsluta det här inlägget....









RSS 2.0