Tid över...

Just nu är Jonas, syrran och tjejerna på Grönan så nu har jag lite tid över att skriva här. :)
Det var ingen idé för mig att följa med dit, bara jobbigt att ta sig dit för att sen bara vänta när de andra åker och sen ta sig den jobbiga vägen hem igen.
Nej, då stannar jag hellre hemma.
Har precis sett filmen "Kick Ass", den var faktiskt bra.
Och så har jag spelat lite bowling i spelet "Wii-sports"....och nu sitter jag här igen och kan inte bättre.

Jag lyckades faktiskt ta ett par trapplande steg utan kryckor idag, men Jonas tyckte det såg så läskigt ut så han nästan skrek att jag skulle ta kryckorna igen. Och så kan jag ta mig i och ur sängen utan hjälp, bara en sån sak.
Är nog på bättringsvägen nu hoppas jag, dessa kryckor is killing me. Har lust att bara slänga dom åt h*lvete men då blir man ju stående där och kommer ingenstans, så det vore ju dumt.
Ungefär som när Jonas och jag kom på den briljanta idéen att vi skulle cykla mellan Järna och Gnesta ut till hans mamma med våra nya cyklar första sommaren vi hade dom. Jag tyckte att min cykel var trög som attans, den nästan stannade i nerförsbacken medan Jonas pinnade iväg på sin cykel hur lätt som helst. Så jag slängde min cykel i diket ett par gånger (med ett högt vrål som spelas i slow motion), men så var det ju förstås jag själv som fick hämta upp cykeln igen...då blev man ännu surare. Men till mitt försvar kan jag säga att det efteråt visat sig vara fel på handbromsen som legat i hela tiden och det var därför jag aldrig fick upp någon fart. :)


Tänkte lägga in lite bilder som vi tog idag och tidigare i veckan.


Bild 1 och 2:Melinda, Mille och Bina

Bild 3: Mille, Bina och baby Melinda. Bild 4: Men det är ju Albina som är lillasyster på riktigt ju!

Bild 5:Milton mitt hjärta. Bild 6: Rambo-bina Bild 7: Hon tror att hon spelar fast vi inte stoppat i några pengar och vi tiger som muren...

Äntligen hemma igen!

Så har vi äntligen kommit hem från landet (Gnesta) igen.
Hade tänkt åka hem igår men Albina, Jonas och jag fick i oss nån elak basilusk från maten vi åt så vi låg hela dagen igår och kräktes, sprang på toa, låg o klagade över krampande magar och sov, sov och sov.
Melinda var den ende av oss som inte blev sjuk.
Hon gillade inte maten det bjöds på och det blev hennes räddning...hon väckte oss hela tiden för att hon hade så vansinnigt tråkigt när vi alla låg där som döda sillar och jag förstår henne, men ingen av oss orkade göra något annat.
Har lovat att vi ska kompensera gårdagen och hitta på något roligt idag i stället...
Tjejerna har redan varit hos oss i snart en vecka, tiden går så vansinnigt fort!
Önskar att tiden kunde gå lite saktare...
Och snart kommer den efterlängtade onsdagen som tjejerna går och tjatar om varje dag, då ska vi till Grönan. :)

Skriver mer senare när jag får tid. :)

Bowling

Har ju syskonbarnen hos oss den här veckan och idag har vi varit iväg till Heron City och bowlat!
Eller ja...jag bowlade ju inte eftersom jag numera skuttar runt med kryckor igen, men Jonas, Melinda och Albina spelade.


Bild 1: Albina & jag. Bild 2: Melinda & jag. Bild 3: Melinda har gett upp...


Melinda, Albina och Jonas

Sen åt vi på Mcdonald´s och där fick tjejerna syn på Mattias som är med i E.M.D och deras dag var gjord.
Dom gick fram och tillbaka och fnissade och var helnöjda med att han faktiskt fanns...PÅ RIKTIGT! :)
När dom tittat färdigt så åkte vi hem och spelade lite "Wii" spel som Jonas lånat hem från sitt jobb.
Och nu ska vi titta på filmen "Det regnar köttbullar" och äta vattenmelon och har lovat chipsomanen Melinda att handla hem lite chips också.
Vi har såå mysigt. <3

Kan inte tro det...

...men nu har faktiskt semestern äntligen kommit!
Fast lite oväntat så är det lite delade känslor för dels så har det ju varit väldans mysigt att jobba tillsammans med Victoria, Sanna och Stina och nu kommer det antagligen att dröja ett år innan vi alla jobbar ihop igen, men samtidigt är det ju aldrig fy och skam med flera veckors ledighet.
Redan i morgon drar Ponas och Pina mot "paradiset" Gnesta och lämnar av kissekatten, grillar en köttbit (inte katten) och nannar kudde innan vi drar vidare mot Katrineholm. Där ska vi busa med syskonbarnen och lämna av vovven och sen på tisdag så åker vi mot Skavsta och flyger till Italien, och blir borta i en vecka.
Sen på hemvägen så ska mina syskonbarn med också, så bilen blir full med ungar, kissekatt, hund och två trötta semesterfirare och en MASSA packning.
Så vad jag försöker komma fram till är att jag nog inte kommer att ha tid att skriva här på ett tag.
Men jag önskar er alla (två) en skön semester.
Tjingeling.


Natti natt

Har inte haft tid att skriva något i kväll eftersom vi haft besök av Sofia och Per-Åke här.
Vi hade ju tänkt äta ute på bakgården men regnet ville inte hålla sig borta så vi flyttade in allt vi dukat ut dit, till balkongen i stället. Som tur var så gick det bra för Sofia att äta där också.
Det var väldigt trångt på vår lilla balkong men finns det hjärterum så finns det stjärterum vet ni.

Jag har tänkt vartenda morgon när man kliver upp att "i kväll SKA jag lägga mig tidigt!" för man har mer eller mindre åkt sovande till jobbet.
Och i kväll har jag ju lagt mig RÄTT så tidigt i allafall. :)
Så jag skriver mer i morgon för nu ska jag sova.

Natti natti!


Gayhotell...

Jonas kollar runt lite på olika hotell som finns i Italien, och det verkar konstigt nog inte vanligt med toalett inne på rummen på hotellen där.
Han hittade ett ställe som beskrevs som "gayvänligt, utan badrum".
Menar dom att alla hotellgästerna ska duscha tillsammans då?
Verkar ju helt galet...
Vad du är gör...tappa INTE tvålen i duschen på det hotellet...!
(Vi valde inte det hotellet som ni kanske förstod...)


Gäster

Nu har Jonas och jag varit på Ica Maxi och handlat för vi får besök i morgon av Sofia och Per-Åke.
Det är ju äntligen sommar nu så vi kan sitta utomhus och äta.
Sofia har nämligen svår astma och vi har värsta zoo här hemma med katt, hund, dammråttor  och en och annan bladlus, så det går ju inte så bra att vara inomhus och kunna bjuda tillbaka då.
Men nu så!

Vi köpte kotletter som vi tänkte servera med klyftpotatis, whiskeysås och grekisk sallad.
Och till efterrätt ska jag göra en äppelkaka med marsánsås till.
Slurp!


Piff och puff på väg till affären...(kameran råkade ligga i bilen.)

Svettigt

Okej man ska inte klaga på värmen för då blir det säkert regn i stället resten av sommaren eller något...men.....ojojoj fy hundan...så...så...svettig man blir när man är utomhus.
*kollar så att vädergudarna inte blev sura*
Har precis kommit hem från jobbet, och det är som i en gryta där!
Man vet knappt om man ska vara utomhus eller inomhus och de stackars barnen orkar knappt leka på eftermiddagarna när det är som värst.
Men, men...det regnar i alla fall inte, det är en toppensommar just nu och vädret får gärna fortsätta såhär under ledigheten också för då är det inte lika jobbigt.
Då VILL man ju ha värme o sol när man kan ligga på stranden hela dagarna.
Okej, glöm att jag sa något. Det är bra som det är.


Fest och tandemflyg

Oj, oj, oj....vilka dagar det har varit.
Vi har gjort så mycket så jag vet inte riktigt var jag ska börja. :)

Vi (Stina, Sanna, Victoria, Arnold, Patricia och jag) har haft lite avslutningspicknick hemma hos Stinisen, och den kvällen slutade med att jag satt på Danderyds sjukhus tunnelbana kl 3 på natten och spydde och var mer borta än hemma om man säger så. Det var släckt plus att ingen var hemma.
Men på något hum så kom jag hem i alla fall. Dagen efter upptäckte jag att jag hade ett stort hål i påsen jag gått och burit runt plånbok, mobil och diverse grejor i så det är nog ett mindre mirakel att allt kom med hem.

I allafall så började det lite lugnt och fint med en picknick på Stinas gräsmatta, vi hade allt möjligt smaskigt och mumsa på och det var jättemysigt.


Stina i sin "sexy move". :)


Sanna, Victoria (och jag) rökte vattenpipa...

Medan vi satt där och hade det mysigt så stod det plötsligt en främmande man ungefär 5-6 meter ifrån oss och pratade. Vi hörde inte ett ord av vad han sa för vi hade hög musik på, så vi frågade varandra "vad säger han?".
Stina sa till slut till honom "du, vi hör inte vad du säger!".
Då kom han närmare och han var tydligen en försäljare från Tele2.
Han babblade på om sitt och vi visste inte riktigt vad vi skulle säga för det var ju rätt uppenbart att vi hade fest och då borde han ju fattat att vi nog inte var så intresserade av vad han hade att sälja...


Victoria, Arnold och festdödaren (tele2 försäljaren)

När han äntligen gått igen så fortsatte festen.
Vi satt ute tills det började bli lite kyligt, då flyttade vi in festen och fortsatte där med drinkar, musik, fota, prova kläder och ha mys. :)


Victoria försöker få upp feststämningen igen. :)


Victoria och jag.


Arnold och hans blivande fruga Patricia.


Sannisen och jag.

Medan jag och Stina stod inne på toa och försökte pressa in mig i en av hennes klänningar så passade Arnold och Patricia på att gå hem. Men för oss andra var inte kvällen slut än, vi skulle gå till "Garbos" och svänga våra lurviga hade vi tänkt.


Stina och Victoria i taxin.


Stina, Sanna, jag, Victoria och nån kille som Stina tyckte var
snygg som av nån anledning skulle vara med på fotot...
vi kan kalla honom för Hubert.

Inne på Garbos så tappade vi bort varandra hela tiden, så det blev mest att vi letade o letade och sen skulle plötsligt Stina och Victoria åka hem. Sanna var spårlöst försvunnen så jag hängde med Stina o Victoria då...
Vi delade på en taxi och jag blev avsläppt utanför tunnelbanan vid Danderyds sjukhus.
Jag var helt slut! Nästa tåg skulle komma om 20 minuter och jag satt och sov på bänken och såg antagligen ut som en riktig alkis, satt och blundade hela tiden. Helt plötsligt börjar jag må jätteilla och blurp så kom en pöl framför fötterna på mig. Lyfte ena ögat för att se om någon tittade förskräckt på mig...nää...ingen där o ingen där...dåså då kunde jag sitta och blunda ett tag till. Ett rättare sagt ända tills tåget kom.
Och på något sätt kom jag hela vägen hem och jag mådde som jag förtjänade dagen efter...

Idag söndag har Jonas och jag varit i Södertälje för han skulle ÄNTLIGEN få utföra sin 30-års present bara 1,5 år senare, dvs göra sitt tandemflyg.
Stackars älsklingen var så nervös innan så han skakade. Fick lite dåligt samvete då att jag varit så hemsk och gett honom detta i present, men han försäkrade att han tyckte att det skulle bli skitkul och att han bara var lite pirrig. Jag hade aldrig vågat göra detta, men Jonas brukar alltid prata om att han skulle vilja göra såna här saker, så då tyckte jag att det var ett bra present...

När han gjort sitt flyg och var på väg ner så såg man nästan bara ett stort leende över hela ansiktet...han var helt lyrisk! På vägen hem i bilen så pratade han bara om hur häftigt det varit...och efter att ha varit tyst en stund så sa han plötsligt "jag måste hoppa fallskärm också!".
Jäjä...gör det du. Men det får DU bekosta då...galning.

Nu är vi hemma igen och gör ingenting...det är så varmt så man orkar inte.
Men man ska inte klaga....
Underbara sommar!








Ciao ciao italia!

Vi håller på och dividerar fram och tillbaka om vad vi ska hitta på i sommar egentligen.
Jonas som älskar att åka utomlands, och jag som är lite mer..."njaaa men okej då" har kommit på att det bär iväg till Pisa, Italien i år.
Wiiie. Flygplansrädsla här kommer jag igen!
Dags att krypa in i Jonas famn och sitta och snyfta hysteriskt när planet lyfter - igen.
Alltid lika skojsigt. Eller det skojsiga börjar när man väl har kommit fram och inte dog i en flygplanskrash den gången heller.



Ciao Italia!

Jonas är ute med sina arbetskompisar och dricker öl för det är visst ett gäng som går på semester nu, så dom skulle ha en "avslutningsöl". Vet inte om det innebär att samtliga kommer att hamna under bordet i kväll...
Jag sitter här och vickar på mina krokiga ostbåge-tår.
I morgon är det min tur att ha lite skoj. :)
Då ska Sanna, Victoria, Arnold, Patricia (hans tjej) och jag hem till Stina och ha lite picknick!
Kommer att bli såå mysigt, och jag ser såå fram emot det så det gör faktiskt inte mig något att jag sitter här och vickar med tårna nu och har lite småtråk.

Nu ska jag ta och hitta på något vettigt....vad vet jag inte...men nåt.
Ciao bella.

RSS 2.0