Båt

Nu är alla på väg så NU borde jag kunna skriva här vad som ska hända idag för det har nämligen varit lite hemligt innan.
Min kusin Carina fyllde 25 år för ca en vecka sen, och nu har min moster (hennes mamma) beställt en båtresa till Åland och nästan alla på mammas sida av släkten ska åka i dag, och Carina vet inte om att vi alla andra också ska med. Så vi är en liten del av själva surprisen...inte varje dag man får dyka upp nånstans och slänga ut armarna med ett "tadaaaa!"
Så Jonas och jag håller på och gör oss i ordning här som bäst just nu och ska snart ta promenaden till båten. Ska man sitta och moffa i sig mat från en buffé halva kvällen så är nog en promenad innan välbehövlig...
Ser fram emot en rolig kväll.


Hoppas att ni också får en rolig kväll!

Allergi

Så underbart med fredag!!!
Sitter och kollar på Let´s dance just nu. Jonas sitter vid datorn med hörlurarna på som vanligt på fredagkvällarna från klockan 20. Han är nämligen lite "allergisk" mot Let´s dance, tydligen lite FÖR klämkäckt och trevligt för hans smak....hm.
Fast när jag skriver om allergi och Let´s dance så kommer jag plötsligt tänka på Andreas Weise, jobbigare människa får man leta efter!!
SÅ kåt på att synas, bli "folkkär" och vara "rolig" och tycka att han är störst, bäst och vackrast. 
BLÄ! Och "Weisenismen" .....eh..va? Blir så irriterad när folk kallar honom för en stor entertainer när den som skrattar mest åt hans "skämt" är han själv...... Dessutom har han klotrunda ögon.
VARFÖR kommer inte karlar också in i klimateriet vid 60, då hade ju inte Andreas Weise funnits.
Gud, whyyyy???! Finner ingen mening med att gamla gubbar ska kunna yngla av sig när resultatet riskerar att bli såhär illa.
Hur kom jag in på Andreas Weise nu igen? Just ja, allergi var det ja...







Intensiv dag på jobbet

Det händer inte speciellt mycket på dagarna just nu så jag har inte så mycket att skriva om faktiskt.
Har jobbat i köket och inne på två avdelningar för det fattas folk så det har varit stressigt, helst skulle man vilja kunna dela på sig.
Hann knappt med att ha rast och fick stå och slänga i mig lite mat och tugga medan jag diskade all disk och på det så råkade jag tappa vegeterianens mat i golvet precis när hon skulle hämta den, så det var bara att börja om...
Var jättetrött i eftermiddags när allt började lugna ner sig så det kändes som det var helt fel dag att dessutom ha stängning av förskolan.
Men nu är jag äntligen hemma och har slängt upp mina lurviga i sängen och nu sitter jag här och tänker nog bli sittande här ett bra tag till.
I ett par timmar eller så...


Drottningholm

Idag var det så himla fint väder ute så vi kopplade vovven och tog bilen till Drottningholm och gick en jättehärlig promenad. Solen sken hela tiden och man började längta ordentligt tills våren kommer på riktigt!
Här är lite bilder från vår promenad. :)

Örebro

Idag bär det iväg till Örebro, ska ta tåget dit om ett par timmar för att fira min kära kusin Carina som fyller 25 år idag!! :)
Var tänkt att jag skulle följa med syrran och barnen sen i bilen mot K-holm när vi åker hemåt igen, men nu har Melinda (äldsta syskonbarnet) hostat hela natten och t.o.m spytt pga hostan så det är inte säkert att syrran ens kommer.

Och i morgon är det temakväll Norrland hemma hos Stina.
Myyyys!

Trevlig helg!

Bio

Har varit ute och promenerat i minst en timme runt halva stan idag.
Har inga vidare promenadskor att tala om, går nämligen runt i mina skinnstövlar med klack så jag är lite öm i fötterna nu. Vågar inte riktigt använda mina snorhala träningsskor utomhus när det är isfläckar lite varstans...

I kväll ska Jonas och jag gå på bio och se "Due date" så det är snart dags att ta en andra promenad in till stan, eller om jag tar bussen...har inte riktigt bestämt mig än.
Tänker faktiskt unna mig lite godis också nu när jag tränat varje dag, och jag tänker äta det med gott samvete!




Onsdag

Har jobbat på förskolan idag.
Vaknade till Stinas ljuva stämma på mobilsvararen (hann inte vakna ur min dvala o svara medan det ringde) och det fattades personal och ville att jag skulle komma så fort jag kunde, så jag for yrvaken upp ur sängen och började göra mig i ordning och for iväg till jobbet.
Där möttes jag av massor med kramar från barn och personal, man känner sig alltid väldigt välkommen och uppskattad när man kommer dit. :)
Nästa vecka ska jag stå i köket och laga mat till hela förskolan, stackarna.
Då tar det nog slut med kramarna, men jag ska göra så gott jag kan (och inte bränna ner köket).

I övrigt har det inte hänt så mycket idag så jag har inte så mycket mer att skriva om.



Häxan surtant

Idag har häxan surtant flyttat in i mig och dykt upp titt som tätt under dagen.
Började med att en bil kom i full fart och jag stod vid ett övergångsställe och när bilen kör så fort så vill i allafall inte jag gå framför den ifall föraren inte skulle hinna bromsa så jag väntar. Och precis innan föraren kommer fram till övergångsstället så svänger han/hon av på en väg utan att blinka, och jag har stått och väntat i dyrbara 15 sekunder extra i onödan. Där kom första morret.

Andra var när jag var i affären och skulle handla och tänkte ta en sån där liten vagn som man kan lägga en korg i och när jag ska ta min vagn har den hakat i dom andra vagnarna och sitter stenhårt fast, och en som jobbar där står i närheten och pratar med en tant som också ska ha en likadan vagn. Och tanten tar tag i samma vagn som jag håller på och försöker slita loss och vi lyckas inte. Då börjar hon som jobbar där och försöka och får loss vagnen och fnyser "man får ju ta i lite för att dom ska lossna." Och innan jag hunnit blinka så tar tanten den vagnen som vi just dragit loss och jag står där och får försöka dra loss nästa vagn som tur var inte sitter lika fast som den första. Andra morret.

Sen skulle jag hämta Milton på hunddagis och på vägen dit så ligger en förskola och en mamma har hämtat sin unge som sitter i en stor vagn, och hon ställer sig på bredden med vagnen så hon täcker för hela gångbanan.
Och där kommer jag kånkande med två tunga kassar och medan jag närmar mig så tänker jag att hon säkert flyttar på sin vagn så jag kommer fram, men nä då börjar hon greja med sin mobiltelefon i stället och låter vagnen stå kvar. Jag står vid vagnen ett tag och tittar på henne för att hon ska fatta piken men hon låtsas inte se mig, så jag får tränga mig förbi henne för att komma fram. Där kom tredje morret.

På dagis så får jag höra att dagisavgiften för januari inte har kommit fram och dom var lite småsura för det. Jonas hämtade  och lämnade Mille hela förra veckan för att det var så snorhalt ute så jag vågade knappt gå ut, men till honom kan dom aldrig säga något utan det är alltid jag som får höra om det är något som är fel.
Och där kom fjärde morret.

Femte morret fick stackars Jonas råka ut för...
Jag är ju som sagt "ledig" (arbetslös) för att hela mitt liv blev pannkaka förra året och jag ska försöka ordna upp allting men än har jag inte kommit så långt, så man är ju mycket ensam på dagarna för alla har ju sitt. Så när Jonas kommer hem så vill jag hitta på saker med honom och framförallt prata! Men Jonas sätter sig gärna och släcker ner hela lägenheten och kollar på en film hela kvällen när han har kommit hem och då kan man ju inte sitta och prata. Så har det varit de senaste veckorna att han sätter på en film och han är fast besluten att han absolut måste se på film och om jag nångång skulle få min vilja igenom att vi struntar i filmen så sätter han sig vid datorn med hörlurarna på och jag glor på tv. Så idag när han ringde så sa han att han skulle gå i affärer efter jobbet.
-Jaaa! tjoade jag.
Jonas: -Ja, inte såna affärer som du tänker på...
Nina: -Vaddå för affärer menar du då? Clas Ohlson och så eller?
Jonas: -Jag tänkte gå och titta på filmduk till projektorn. (har han gjort hur många ggr som helst nu)
Nina: -Men måste du göra det just i kväll? Jag vill ju umgås med dig när du slutar jobba...(surnar till) jag kan lika gärna åka till Katrineholm och vara där eftersom du aldrig vill göra något tillsammans med mig!
Jonas: -Men följ med då?
Nina: -Och titta på duk?! Aldrig i livet!
Jonas: -Okej då...vi GÖR väl något annat då. Jag BEHÖVER inte titta just i kväll.
Nina: -Ja....men du behöver inte låta som att du är så himla snäll mot mig nu bara för att du vill hitta på något med MIG för en gångs skull...
Jonas: -Okej.....du...vänta lite....(hör en dörr som stängs) vill inte tjaffsa inför arbetskompisarna, inte så kul...
Nina: -Nähä...
Jonas: -Jaha, men vad ska vi hitta på då? Bio?
Nina: -Men...då tittar vi ju också på film!!
o.s.v

Än är inte dagen slut på ett tag så vi får väl se om det blir ett sjätte och kanske sjunde morr också..






Latmasken biter till igen

Det är plusgrader ute och jag hurrar högt för det betyder att idag kan jag gå en långpromenad utan att halka och slå ihjäl mig och kanske t.o.m få upp lite fart och komma längre än 2 meter på 5 minuter.
Stoppade i mig lite onyttigheter i fredags och lördags men det ska jag ta igen idag, långpromenad runt halva stan, simning och kanske några minuter på crosstrainern står på dagens hurtbulleschema.
Jösses vad jag ska träna idag, blir helt slut när jag läser det jag skrivit.....bäst jag ligger och drar mig en stund till i sängen innan jag börjar. :)

Ett får....två får....tre får....

Det var helt OMÖJLIGT att somna i natt! Vet inte om det var för att jag drack dubbla latte igår eller att Jonas inte var hemma eller om det var alla mina tankar som stoppade mig från att somna. Men när man inte kan somna så ligger man ju automatiskt och tänker, det går ju inte att hindra.
Låg och vände och vred på mig och försökte spela lite spel på mobilen tills jag blev trött och gjorde ett nytt försök att somna men det gick inte. Tittade lite i ett fotoalbum och blev trött igen och försökte på nytt - nix.
När klockan blev halv sju började jag bli yr för då hade jag varit vaken i nästan ett dygn och då tvingade jag mig själv att somna. Låg och blundade hårt och vägrade öppna ögonen mer och sen måste jag visst ha somnat till slut utan att jag märkte det för klockan 11 ringde klockan och väckte mig, då hade jag fått runt 4 timmars sömn. Ställde klockan i natt just för att jag inte skulle behöva vara med om det här i natt igen. Är trött som en gnu men det bådar i allafall gott för den kommande natten då man förhoppningvis får sova hela natten igenom!!


Försöker hålla mig vaken med lite sexy moves.

Min fredag och lördag

Och här kommer fortsättningen...
Soppan blev faktiskt rätt god, är nöjd med hur den blev.
Var lite smånervös när jag skulle göra den och var beredd med alla ingredienser framme vid spisen och hade måttat upp allt och sa tyst för mig själv "okej...nu kör vi...bära eller brista" sen i med allting fort och röra, röra och röra lite till så det inte skulle brännas på botten. Okej...nu var allt i men soppan kokade inte. Ringa till syrran "soppan kokar inte och det skulle den ju göra under tiden jag la i allt, vad gör jag nu?!" Syrran tyckte jag hade haft för bråttom och skulle låta den puttra en stund i efterhand i stället. "Jaha, hur länge är en stund då? 5-10 minuter?" Neje...20 minuter ungefär.
Sagt och gjort så fick den koka en stund som tydligen betyder i 20 minuter har jag lärt mig nu. Då kom jag på att jag hade glömt att köpa Maizena (som får konsistensen på soppan att bli lite tjockare.) Ringde till Jonas och frågade om han kunde handla Maizena på vägen hem från jobbet. Sen kom han med Maizena, tog sin packning, vår hund och åkte iväg till landet. Där stod jag med Maizenan och den blaskiga soppan försökte få den att tjockna...men det vägrade den att göra. I med lite mer Maizena..men nää.
Då ringer Anna och säger att dom snart är framme, lite mer panik....jävla soppa tjockna nån gång då!
När det är dags att lägga i kräftstjärtarna så slår det mig plötsligt att jag ju inte har frågat nån av tjejerna om dom är allergisk eller inte äter skaldjur. Väntar lite med att lägga i kräftstjärtarna i soppan innan jag frågat dom, och en av tjejerna gilllar inte kräftor visar det sig så vi tar dom vid sidan om men det funkade ju det med. :)

Sen så drack vi lite vin och tittade lite på Let´s dance samtidigt som vi satt och pratade och hade det jättemysigt!
Hädanefter ska vi ha lite temahelger och här närmast ska vi ha Norrland som tema och göra palt hemma hos Stina. Spännande! :)

Idag har Victoria och jag sprungit runt på stan och handlat lite av varje. Var så rastlös och hade det så tråkigt (skamligt så beroende man är av att ha sällskap av nån hela tiden.) så Victoria är dagens räddande ängel.

Och i morgon kommer min älskling hem från landet igen!
Då blir det puss och kramkalas.


Stina, Sanna, jag och Victoria från ett annat tillfälle...stackars Anna får komma med på bild nästa gång. :)

Finbesök

Puh!
Är strandsatt i sängen just nu för jag har precis svabbat alla golven i hela lägenheten och städat o plockat i ungefär 3 timmar. Stina, Victoria, Sanna och Anna kommer i kväll och man måste ju ha det fint hemma när man får finfrämmande! :)
Jag ska bjuda på middag och sen så ska vi titta på Let´s dance.
Till middag tänkte jag försöka mig på att göra den goda skaldjurssoppan som vi åt i nyår som blev jättegod när syrran och hennes gubbe gjorde den. Nu ska jag göra den för första gången så jag är lite nervös för soppor är inte min starka sida, men syrran sa att det var såå enkelt så vi gör väl ett försök dådå.
Som tur är har jag en massa restauranger i närheten och beställa mat ifrån om det skulle skita sig helt och hållet. :)
Jonas har rymt hemifrån så honom kan jag inte be om hjälp heller...

När golven har torkat ska jag gå bort till affären och handla ingredienser till soppan och sen ska jag nog bara ta det lugnt tills det är dags att börja med soppan och sen dyker gästerna upp vid halv sju.

Fortsättning följer...

Mask o glosjukan

Våran katt har blivit en riskornsrumpa nu igen...han har fått mask i magen alltså.
Fattar inte hur han har lyckats få tag på en fågel eller mus nu mitt i vintern, men på något sätt måste han ha lyckats i allafall för det skvallrar den äckliga masken om. Jag tycker att det är så j-vla ÄCKLIGT där dom där vita maskarna som ser ut precis som bulgur eller ris sitter fastkletade i svansen eller precis i rumpan på han.
I går satt det en i svansen på honom och jag vägrade ta bort den med papper så katten fick gå runt med den tills husse kom hem och gjorde hjältedådet.

Har precis varit i badhuset och simmat några längder, det är riktigt skönt att simma faktiskt.
Det jobbar en äldre kvinna på badhuset och så en kille i min ålder och killen verkar lite småskum...han kan sätta sig och glo på oss som simmar och liksom sitta och le och nicka med huvudet i bland efter att ha sett allvarlig ut(vem vet vad för sjuka tankar han tänker) idag var det tydligen min tur. Han satte sig på bänken precis där jag lagt mitt badlakan och jag hade egentligen simmat färdigt hade jag tänkt men nu satt han där och liksom släppte inte blicken från mig så jag höll på att simma mig fördärvad för jag VÄGRADE gå upp ur bassängen och visa mig i bikini när han satt precis där man gick upp och dessutom satt bredvid mitt badlakan. Jag försökte t.o.m med tankekraft för att få honom att gå därifrån men det hjälpte inte heller. Men till slut så kom en gumma och bad honom om hjälp med något så då gick han därifrån och då passade jag på att smita upp ur bassängen! I morgon tänker jag gå till stan och köpa baddräkt! Den fulaste jag kan hitta.


Min nya baddräkt?


Min återvinningsmaskin

Sitter här och tvekar på om jag ska ge mig ut i halkan eller inte. Det är snorhalt ute och jag behöver bara halka till lite för att knäna ska gå i kras, så därför tvekar jag...inte så konstigt kanske.
Men samtidigt så var jag ju inne nästan hela dagen igår och det slutade med bultande huvudvärk igår kväll, så man kanske skulle ta och gå ut i allafall. Kan ju åla mig fram  och hålla i mig längs husväggarna för säkerthets skull, ser säkert inte skumt ut alls....

I går testade jag vår Espressomaskin som vi fick i julklapp av Jonas bror och hans tjej.
Det var inte helt fel att kunna göra sig en kopp café latte-likande dryck sådär på kvällen. Synd bara att man har en sån konstig mage som jag har för den verkar inte tåla någonting. Vi gjorde med laktosfri mjölk men ändå så kom latten ut som den kom in om man säger så, säkert även med den skummande mjölken på toppen...

Nej, i stället för att sitta här och äckla er gott folk så ska jag ta och gå ut och halka lite.

Insomnia

Det dumma med att vara "ledig" (arbetslös) är att man vänder helt och hållet på dygnet.
I natt låg jag vaken till klockan halv fyra innan jag äntligen somnade. Lite självförvållat iofs för jag låg och tänkte på allt möjligt och blev lite ledsen mitt i allting (tänkte på mamma som vanligt) och då är det ju svårt att somna.
Så för att inte väcka Jonas när jag låg och snyftade så gick jag till badrummet en stund och för att lugna ner mig lite, och då om man tänder lampan och tvättar ansiktet i vatten för att inte ha igenmurade ögon nästa dag så är man ju mer klarvaken än någonsin sen.
Jag bad Jonas att väcka mig innan han gick i morse men det gjorde han inte, så jag får väl räkna med att ligga sömnlös en stund i natt också, fy fan.
Så, var bara tvungen att klaga av mig lite. :)




Badhus

Idag ska bli den stora dagen då jag köper mitt simkort och faktiskt gör det jag pratat om så länge nu.
Läste lite grann på deras hemsida och där stod det att dom ville att man skulle dela upp betalningen så en del ska man betala kontant, andra delen via bankkonto. Kan inte förstå varför dom ska krångla till det så?
När jag köpte ett kort i simhallen på Medborgarplatsen för några år sen så var det en engångssumma och vips så fick man kortet och kunde börja använda det på en gång. Men inte här inte...
Om det inte hade varit för att jag VET att jag har världens sämsta karaktär så hade jag väl kunnat köpa kort på Medborgarplatsen igen, men då kommer jag aldrig att gå dit för det är "för långt bort".
Man måste ju åka 3:ans buss ända bort till Slussen och det tar flera minuter och sen gååå i 15 minuter.
Pust o stön det går inte.
Det här andra stället jag tänkte gå till ligger 5 minuter gångväg hemifrån.
Men man ser aldrig att det är några människor som går dit...eller därifrån.
Tänk om man får hela badhuset för sig själv och jag som inte har simmat på ett bra tag...tänk om jag glömt mina simkunskaper och råkar drunkna. Så dumt det vore.


Drunknad Nina

Nyår

Har fått fram lite bilder från nyår.
(Förlåt familjen om ni inte gillar bilderna...)

Lördag

Jonas och jag har varit på stan idag (hör och häpna, JONAS på stan!)
Jag gjorde en chansning igår när jag var på stan med Karolin och köpte skor till Jonas som sen visade sig vara för stora, så vi gick och bytte dom idag och köpte ett par andra skor till honom.
Jag fick ett par skor inhandlade för egen del också även fast det inte var tänkt så från början.
Skinnstövlarna jag har nu har börjat läcka in snö och vatten så skosulan luktar inte hallon och jordgubbar precis om man säger så...
Hittade ett par skinnskor igen men som inte var lika höga som de andra och så hoppas jag att dom inte börjar läcka in vatten.
Jonas brukar vilja att jag ska följa med som smakråd när han ska handla skor och kläder en gång per år. Så jag följde med honom och visade skor som jag tyckte var snygga, men sen när det var min tur och vilja ha lite smakråd så gick han mest bakom mig och muttrade "du har ju redan liknande skor..." och "vet du...om man mixar ihop våra namn (J)ona(s) och Ni(na) så blir det onani, höhöhö."
Det är min älskling i ett nötskal det.

I morgon tänkte vi ta en sväng till Kungens kurva och kika runt lite.



Angel

Tänker på mamma när jag läser den här texten:

"She lived like she knew nothing lasts
Didn't care to look like anyone else
And she was beautiful, so beautiful
I still hear her laugh like she's here

Shower it down on all the young
It isn't so wrong to have such fun...

Forever angel, I hope they love you like we do
Forever angel, I'll be proud to be like you
Be like you (I'll be proud to be like you)

Does the sun shine up at you when you're looking down?
Do you get along with the others around?

It's got to be better than before
You don't need to worry now you're gone...

Forever angel, I hope they love you like we do
Forever angel, I'll be proud to be like you
Be like you, just like you...

And when I go to sleep at night
I'll thank you for each blessed thing surrounding me
For every fall I'll ever break
Each moment's breath I wanna taste
Confidence and conscience, decadent extravangance
Never ending providence, for loving when I had the chance

Angel, I hope they love you like we do
Forever angel, I'll be proud to be like you
Forever angel, I'll be proud to be like you
Be like you
I'll be proud to be like you."


Cosmoshund

Fredag som har känts som lördag hela dagen.
När man inte jobbar så är det lätt att tappa bort sig lite på vilken dag det är.
Idag har jag sprungit på stan med Karolin i några timmar.
Jag hittade fina tekoppar inne på Indiska som jag köpte. Innan hade vi 2 tekoppar och den ena är blå och den andra blommig och eftersom det bara är Jonas som gillar te så har jag inte brytt mig om det. Men så häromdagen så såg jag att vi har ungefär hundra olika färger och mönster av allting (glas, tallrikar o.s.v) och det ser ju inte riktigt klokt ut! Vi har dessutom inga riktiga köksskåp utan har allt porslin på två hyllor så man ser allt. Så idag gjorde jag den "drastiska" förändringen och köpte 4 likadana tekoppar så får de andra två komma till lilla lägenheten sen.
Våra grannar här ovanför slår klackarna i taket bokstavligt talat just nu, fast i vårt tak då förstås.
Dom har lyckats leta fram något som säkert kallas för musik men som mer låter som misshandel av fioler medan nån står och jämrar fram några obegripliga ord och grannarna klappar glatt med händerna och stampar i golvet.
Lovar, har dom inte slutat innan Let´s dance börjar så går jag upp dit med min aggressiva psykohund...
Fast dom skulle nog bara få ett skrattanfall då för min stackars lilla vovve ser inte klok ut just nu när husse har misshandlat stackarn med trimmern.
Mille har säkert världens jobbigaste päls att ta hand om för på vintern så fastnar snö och is och tovorna blir bara större och större och på sommaren så fastnar kvistar och annat skräp och tovorna bildas och blir större o större, om man inte borstar och reder ut precis varje dag.
Nu har vi låtit hans päls vara under vintern dels för att det har varit en del kalla dagar och han behöver den för att hålla sig varm, men vi har ju sett att han har tovor på öronen och under på magen o.s.v men vi tänkte att det tar vi när det blir varmare ute så kan vi raka honom lite.
Nu när jag kom hem från K-holm i går så förväntade jag mig att vår lille trasselsudd skulle komma och vifta på svansen som han brukar, men i stället kom en renrakad (på huvudet och öronen) hund emot mig och ja....han ser som sagt inte klok ut!!! Mattes kärlek försvann lite i samma sekund jag fick syn på honom.
Den försvann lite till husse också...
Kroppen är fortfarande pälsig och ullig så han har ett jättelitet huvud med två små lappar till öron på båda sidorna och kroppen är tjock och tassarna är stora också. Och hans hals...den blev jättelång så vi kallar honom för giraffen nu.
Han fick vara hemma från dagis idag för jag tycker att det är pinsamt att ta dit honom. Vette fan hur vi ska göra på måndag och resten av veckan...
Mitt stackars lille trasselsudd. :(

I´m back

Har ni haft en skön jul och nyår?
Det har jag, det har varit så mysigt och jag är fortfarande kvar i K-holm.
Har haft fullt upp med att greja i nya lägenheten!
Syrran hämtade nycklarna i torsdags och sen i fredags så har jag hållit på där, Jonas åkte hem i söndags för han skulle jobba på måndagen.
Men i morgon åker jag och Karolin tåget mot Stockholm igen, skönt att ha sällskap om tåget nu skulle bli stående nånstans.

Men först innan jag åker hem så ska jag vara barnvakt åt mina syskonbarn för i kväll ska syrran ut och slå sina lurviga. Men det kommer nog inte gå så vilt till ändå, alla K-holmare ses på ett ställe som heter "Safiren" och så spelar antingen Klas-Jörgens orkester eller något annat dansband där och så trängs man lite med alla andra människor och tittar om man hittar någon man känner. Typ så. Och som den goda barnvakt jag är så sitter jag här och ölar lite med henne, men man blir inte så dyngrak av 2 Guiness och 1 cider så ni kan vara lugna.

Melinda, Albina och jag kommer däremot att ha en riktig myskväll hemma. Vi ska titta om vi hittar någon bra film och så ska vi göra smörgåsar i smörgåsgrillen och mumsa på.
Och det bästa av allt är att jag får sova i en säng i natt!
Har sovit på en luftmadrass sen i fredags och min rygg mår inte så bra just nu så det ska bli himla härligt att sussa i sängen i natt. Himmelriket!

Nu ska jag vara lite social med min syster här innan hon försvinner i alkoholens dimma.



RSS 2.0