Kaos!

Var ju så glad för att vi äntligen skulle börja tapetsera i går...ja VAR.
Allt har blivit till ett enda kaos!

Det började så bra, vi köpte ju 3 rullar först men så räckte inte det på långa vägar så J köpte 3 rullar till. Och så skulle vi börja igår...
Rullarna togs fram, limmet, tidningar, penslar och allt. Då ser vi att de 3 första rullarna och de 3 sista är olika tapeter. Samma artikelnummer men en ynka liten bokstav, gör att det är skillnad på tapeterna!!! Alltså typ artikelnr 249508409 A och den andra 249508409 C. Den första är mer mörk och lila. Den andra ser mer glansig ut och är mycket ljusare tapet...


Till vä. tapet A.....till hö. tapet C.....suck.

Luften går liksom ur oss båda och vi står bara och gapar...jaha...vad gör vi nu?
Det hela hade väl inte behövt hända här och nu, om det nu inte var så att jag ska ha en fest i morgon...
Men nu ska jag det, och då vill man ju att allt ska vara i ordning.
Vi disskuterade fram och tillbaka hur vi skulle göra...till slut bestämde vi att vi skulle ta den första omgången rullar i alla fall, tapet A.
Första längan gick bra....andra med....sen började tröttheten komma ikapp oss. Tapeten blev bubblig, gick sönder och blev sne, vi blev surare och surare och vår katt tyckte att tapetlimmet såg väldigt gott ut och började att dricka det!

Klockan var väl runt 22 när vi hade tröttnat helt och hållet...då hade vi hunnit med knappt halva rummet.


Vi tänkte att morgondagen (idag) skulle vi i lugn och ro köpa flera rullar med tapet A och eventuellt kanske hinna måla resten av väggarna vita och handla mat till festen också. HAH!
J har åkt Stockholm runt till alla Rusta-butiker som finns och GIVETVIS har de bara tapet C!
Fast till slut hittade han i alla fall rätt tapet, men han hade inte köpt någon målarfärg så resten av väggarna får väl ha alla möjliga färger till festen....och maten får jag försöka handla i morgon...och fixa musik....och städa...och möta min kompis vid tågstationen.
Hjälp!

Jag lär somna ovaggad i morgon...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0