Söndag

Hela familjen håller på som bäst att göra sig i ordning för dagen.
Jonas har precis kommit i ordning, Wilmer sitter i sängen färdigklädd och jollrar och "pratar" för fullt.
Jag möttes av ett stort leende från den sistnämnde när vi vaknade och det gjorde som vanligt min dag.
Fast resten av dagen är han väldigt svårflörtad, han tycker kanske att om han slänger av ett leende på morgonen och får morsan på fall så får det räcka för hela dagen sen.
 
I går ställde vi oss i förskolekö! Känns ju väldigt avlägset för stunden men bor man i storstaden får man vara tidigt ute för att ha en chans att få en plats...
Vi skickade intresseanmälan till 2 förskolor här i närheten och håller tummarna för att vi får plats på någon av dem i januari 2014.
 
Om några timmar ska vi träffa Sofia och Per-Åke på en fika, det bästa man kan göra på en tråkig söndag.
 
Hoppas att ni också får en bra söndag.
 

<3

Wilmer blir 2 månader gammal i dag! Hurra hurra!


2 år

Fina mamma, vi tänker på dig lite extra i dag. Tänk att det gått 2 år sen vi såg dig för sista gången. Fortfarande obegripligt.
Vi saknar dig så mycket!!



...

"Supernyttig" kebabsallad ska det stå...


Hemstaden

Wilmer och jag blev portförbjudna av Jonas som blev förkyld, han ville inte riskera att smitta Wilmer så vi åkte hem till syrran och tjejerna i några dagar.
Vi har haft riktigt mysiga dagar här, så vore det inte för Jonas så skulle vi gärna stanna här minst en vecka till.
På fredag ska vi på Wilmers 2-månadskontroll så vi måste hem till den också. Sen ska vi på kusinbarnets dop på lördag och sen på kvällen tillbaka till syrran på en sen kräftskiva, så det är ett himla farande på oss just nu.

I går hittade jag syrran, Albina och Wilmer och dom sov så gott bredvid varandra. Wilmer kröp intill Albina lite och dom var så söta så jag var tvungen att ta en bild på dom.

Syrran och hennes gubbe är i väg och köper pizza. Själv har jag "börjat ett nytt liv" för 37:de gången så jag ska äta en "supernyttig" . ;)
Och om ca 1 timme ska vi möta upp vår moster och fira mormors födelsedag lite i förskott. Hon fyller egentligen på fredag men då är vi hemma igen, och lördagen är det fullt upp ändå så då bestämde vi för att fira i dag i stället.

Jag sitter på toa och skriver detta inlägg på mobilen. Stackars Melinda är barnvakt så jag kanske ska avsluta och ta hand om min son nu...

Tjingeling.


Wilmer igen

Redan helg igen!
Om 2 veckor blir Wilmer 2 månader gammal och man har redan fått se att han har en egen liten personlighet.
Utan att få det att låta som skryt så är han världens snällaste lille bebis! Nöjd för det mesta och säger bara till om han är hungrig, vill ha sällskap, vill ha ny blöja eller har magknip. Annars ligger han nöjt och låter och tittar sig omkring med stora ögon. Hur har vi kunnat ha en sådan tur att få en så underbar liten kille?
 
Även fast jag förstås är jätteglad att han äntligen är hos oss, så kan jag inte riktigt släppa tanken att jag lite grann saknar att vara gravid. Älskade att varje morgon se hur hela magen låg i en hög kulle åt ena sidan, hur han sparkade och hickade och spänningen att undra vem som fanns där inne. Sen för första gången någonsin i hela mitt liv så kände jag mig faktiskt fin, det gör jag ju inte nu om man säger så när magen fladdrar och verkar ha ett eget liv. :)
Jag har inte sagt att det redan är funderingar på syskon, men jag älskade att vara gravid med Wilmer...
Graviditeten var så lätt och underbar hela tiden (förutom sista tiden när man fick springa på regelbundna kontroller 2 ggr i veckan), och sen så blev jag snuvad på de 4 sista veckorna och graviditeten avslutades så tvärt.
 
Drömde häromnatten att jag var gravid i vecka 8, och jag kan lova att det var skönt att vakna upp ur den drömmen. Lär nog dröja ett par år (om jag får bestämma) innan det är dags för syskon!
 
Just nu ligger Wilmer och snusar bredvid sin trötta pappa i sängen och jag springer och donar här hemma.
Har inte sovit så många timmar jag heller i natt så egentligen borde man vila lite själv också, men jag hamnade här i stället. :)
 


 
 
 

Helg!

I helgen har vi varit i mina hemtrakter och även i Örebro för att fira min kusins 30-års dag.
Det blev en riktigt mysig dag med gott sällskap, toppenväder och födelsedagsbarnet hade bakat 100 olika sorters kakor och så blev det även korvgrillning. Tänkte bjuda på lite bilder från denna dag i slutet av inlägget. :)
 
På söndagen så åkte syrran och jag till affären och köpte en tårta innan vi och hennes familj och min lilla familj åkte vidare till ålderdomshemmet, där morfar och mormor bor.
Morfar och mormor hade inte träffat Wilmer än så nu tyckte jag att det var hög tid och dom blev jätteglada när vi kom. 
Mormor undrade vad den lille skulle heta och med hennes dåliga hörsel så blev det både Wilmar och Ingemar innan vi båda gav upp med ett skratt. 
Morfar gav mig ett fotoalbum med bilder från "den gamla goda tiden" som jag bläddrat lite i.
Det mest intressanta är ju att se om mina bebisbilder är något lika hur Wilmer ser ut, och det är nog fortfarande så att munnen, "snorrännan" och hakan är från mig och ögonen är från Jonas.
Återstår att se om han blir mer lik oss när han blir äldre, annars får vi nog ta och kolla på adresslappen som kom med honom en extra gång... ;)
 
 


(Var "tyvärr" bara jag som inte fastnade på bild...säger vi...ingen jag vill visa i alla fall. ;) )


RSS 2.0