Hur det ÄR att åka med Cinderella

Okej...jag tar tillbaka allt jag sa i förra inlägget, eller ja nästan allt i alla fall.
Det stämde att vi gick till våra klastrofobiska hytter direkt efter att vi gått på båten. När vi satt där och väntade på att klockan skulle bli 18.30 så då buffén skulle vara klar, så hör vi att det låter som att våra hyttgrannar "inviger" hytten sin...Karro var tvungen att tjuvlyssna lite med hjälp av en plastmugg.


Vad göör dom?!


Svårt att hålla sig för skratt...

Fan så orättvist, dom måste ha fått en mycket mer exotisk hytt än vad vi fick.

Ännu lite senare ropar de ut i högtalarna att taxfree öppnar 18.30 och i kväll är det förbjudet att köpa alkohol där, man fick köpa sin alkohol på hemresan i stället.Ville man ha nån alkohol på kvällen  fick man köpa sig en drink eller något i baren för ca 60 spänn styck. Varken Carro eller jag har särskilt mycket pengar, vi hade tänkt köpa några såna där pytteflaskor som brukar finnas i kassan på Taxfree och kanske nån öl och cider. Men det blev vi och många fler blåsta på nu...
Vi satt i hytten och beklagade oss över det här ett tag, sen var det dags att gå och käka buffé.

Vi fick dela bord med en som var högröd i plytet och såg ut att ha dubbelt så högt blocktryck än han borde ha och den andre som om han måste varit klasskompis med Jonas på KTH. Lite Stig Helmer-stuket.
Dessa puddingar fick vi alltså dela bord med och dom försökte få igång en krystad konversation med oss. När samtalsämena var slut så höjde den högröde puddingen sitt glas och uppbrast "JAMEN SKÅL O VÄLKOMNA DÅ!"
-Tack och skål, pep vi tillbaka.
Själva buffén var inte riktigt som den brukar vara heller...eller så missade vi en massa mat. Det brukar vara allt man kan tänka sig, men nu var min tallrik full av några köttbullar, lite Jansson, en bit kyckling och lite potatisgratäng. Sen var det lamm, och alla möjliga läskiga sorters fiskar som jag inte äter som var resten av buffén. Vad hände med korven, äggen, revbensspjällen, laxen o.s.v?

Efter buffén så gick vi tillbaka till hytten och satt där och pratade och lyssnade på musik i nån timme.
Sen var det dags att piffa upp sig lite inför kvällen.


Spegel, spegel på väggen där...


Jag försöker få in en pose med alla min fina sårskorpor i fejjan...

När vi piffat och puffat upp oss lite så tappade vi helt sugen på att gå ut igen...så vi satt och pratade och lyssnade på musik igen och segade ner oss ordentligt...


Zzzzz...

Men så kom vi ut i alla fall till slut. Vi hittade ett ställe där dom BRUKAR köra Karaoke och lite schlager och pop. Men den här kvällen var det ett liveband som BARA kunde dansbandslåtar. Alla 50 plusare snurrade runt på golvet och visade sina bugg-kunskaper...gäääsp.

Vi gick till Club7even där BRUKAR de i alla fall vara LITE disko....men dansbandsmusik där också!
Gaaah!
I en annan restaurang satt en och klinkade på sitt piano och en massa människor satt vid bord runtom honom och sörplade rödvin.
GAAAH!
Så vi gick tillbaka till hytten och smällde dörren efter oss och undrade lite skräckslaget var vi har hamnat egentligen???

Vi bestämde att vi skulle gå till Taxfree sålänge och kika runt lite. Det låg nät över alla alkoholdrycker, så vi köpte vatten, Fanta och en liten påse chips. Sen gick vi till hytten igen.
Vi tänkte att klockan kanske inte var tillräckligt mycket utan att det skulle komma igång lite senare. Klockan 22 går vi ut igen och kikar runt. Vi spelar bort lite pengar på en-armade banditer... när vi sen fortsätter märker vi rätt snart att det fortfarande spelas dansbandsmusik ÖVERALLT. Vi har hamnat i helvetet.
När vi druckit upp våra drinkar och ser att en slempropp med 5 liter gele i håret står och flinar upp sig och störtglor på mig har vi fått nog. Vi skyndar oss ner till hytten igen. Väl där och lite trötta och besvikna så får vi båda skrattanfall och kan bara skratta åt alltsammans. 700 spänn för det här?
Näe...inte direkt värt det. Men samtidigt pratade vi om att nästa gång ska vi försöka få ihop ett helt gäng att åka med. Så det här var nog inte sista gången man åkte Cinderella trots allt...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0