Melodifestival deltävling 3 i Göteborg

Jag bullade upp med täcke, tända ljus och chips och så började tredje deltävlingen.

1. Alcazar - Headline: Här har vi samma gamla vanliga Alcazar som kör på sitt vanliga sound och sina konstiga danser. Handen stryker längs med kinden, gör tuppen (handen på huvudet och spreta med fingrarna) ställ dig med ryggen mot publiken och vänd dig hastigt om o.s.v, o.s.v
Nää...rätt skönt att dom inte gick vidare faktiskt.

2. Johannes Bah Kuhnke - Tonight: Satt så skönt där i soffan med täcket över mig så när den här tråkiga låten kom så funderade jag ALLVARLIGT på om jag skulle sova lite....behöver jag säga mer?

3. Elin Lanto - Doctor Doctor: Hon sjunger "Doktorn doktorn ge mig medicin...." det kan aldrig bli bra.
Urfånig text till låten som jag inte ens minns nu....

4. Erik Linder - Hur kan jag tro på kärlek: Gulligt....

5. Getty Domein - Yeba: Yeba mig dit och yeba mig hit....låten hade kunnat varit bra om dom hittat en artist som sjöng samma låt som musiken spelade.

6. Timoteij - Kom: Tjolahopp, tjolahej, tjolahoppsansa....här blev jag plötsligt lite glad efter att mungiporna hängt ner på täcket en bra stund. Det här gillade jag!

7. Darin - You´re out of my life: Tycker det är lite jobbigt att lyssna på killar (och tjejer) som nästan jämrar fram sin röst när de sjunger....men låten var bra och det räddade honom till final. Den här låten kommer att gå varm i syrrans bil om jag känner henne rätt. :)

8. Crucified Barbara - Heaven or hell: Nya Sahara Hotnights? Tuffa tjejer i skinnförpackning. Minns inte om låten var bra eller inte...men den var tydligen en av favoriterna bland svenska folket så den kan nog behöva fler lyssningar....

Det är vad JAG tycker, om du tycker annorlunda så skriv gärna det i kommentarer.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0