Hjärtat

Är uppe med tuppen idag. Hade tänkt att få sova liiiiite längre men vad gör man när en katt och en Cocker spaniel kommer och ställer sig på min mage? Och lite senare ska Jonas leta efter sin mobil och ringer till den, och den råkar ligga precis nedanför min sida av sängen. Sen var jag klarvaken, om man bortser från den 5 kg grus jag har i ögonen nu då.

Ska ringa till min läkare kl 9...
Jag frågade en personal på Xtravaganza om det kunde vara ett symtom när man drack sopporna att man blev andfådd. Ögonen snurrade i huvudet på honom och han sa "ja...jo det kan det". Men ingen förklaring eller något. Yeah right, tänkte jag dom vill ju bara tjäna pengar.
Sen när han skulle visa mig hur maskinerna funkade så ställde vi oss på varsin Crosstrainer och trampade ungefär lika fort och länge, sen visade han mig var man kunde mäta sin puls. Och då såg jag att medan hans puls låg på 110 så låg min på 150 och då hade vi inte ens trampat i en minut....ett bra bevis för att jag har rätt känsla när det känns som att hjärtat skenar iväg för ingenting. Lite läskigt.
Hjärtat har man ju liksom ingen kontroll över men det är den som håller en vid liv.

Båda djuren är i sängen fortfarande så jag ska ta och gosa lite med dom innan jag ringer till tant doktor.
Skriver mer senare...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0