Mattelärare

Matte B börjar idag...man sparar ju det absolut tråkigaste ämnet till sist.
Har läst Matte A och Matte B förut (klarade inte B-kursen) och läraren vi hade är ju ...ja...inte en särskilt bra lärare om man säger så.
Alla som har haft henne klagar. Hon står alltid med ryggen mot klassen och skriver snabbt sina formler och krumelurer och ingen förstår vad hon egentligen gör. Och när hon skrivit färdigt så frågar hon alltid "Är vi överens?!!" och ingen vågar svara henne för ingen vill verka korkad. Men egentligen är det ingen som förstår vad det är hon nyss gjorde. Och frågar man henne om hon kan förklara igen så svarar hon alltid "Men det är ju så ENKELT!!!!" suckar och börjar om. Frågar man henne ytterligare så säger hon surt att vi går en intensivkurs och hon kan inte stå och förklara allt hur många gånger som helst, utan nu måste vi gå vidare i matteboken.

Finns tydligen en till mattelärare på komvux och alla säger att han är jättebra....men honom har man ju förstås inte sett röken av.

Snälla gode gud....vet att jag inte har bett till dig sen jag var fjortis och olyckligt kär, men SNÄLLA GE MIG INTE "E" SOM MATTELÄRARE DEN HÄR GÅNGEN!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0