En hög med skräp

På plats i K-holm och sitter här i syrrans lägenhet och har inget bättre för mig än att sitta här igen. :)
Syrran bor högst upp i huset och det är ungefär 7 trappor att gå uppför om man kommer utifrån, så då undviker man helst att gå ut överhuvudtaget så här sitter lilla lata jag.

Mormor har fått ont i halsen och mår inte så bra så det blir ingen lunch hos dom idag.
Det var synd för jag hade sett fram emot att få träffa dom och minska lite på det dåliga samvetet att man träffar dom så sällan. Men jag hoppas att hon snabbt kryar på sig som den krutgumma hon är, och att vi snart kan ses i allafall.

I Stockholm har snön smält bort men när jag kom fram hit igår så var det som värsta vinterlandet. Trodde inte att det skulle vara såhär mycket snö här när K-holm ju ligger längre ner i landet än vad Sthlm gör. Men tji fick jag...
Och mina broddar som gått sönder...hm... så jag måste köpa nya. Hoppas att det finns några kvar till mig, annars får jag väl slåss med pensionärerna om det sista paret.

Så var det dags i morgon - ULLAREEEED!
Har inte varit där på säkert 10 år. Eller jo det ÄR tio år sen, Melinda min äldsta systerdotter var bebis när syrran, hennes psykopat-ex och Melinda bodde nere i Småland och då var vi i Ullared och handlade lite.
Ska bli kul att komma tillbaka dit igen och shoppa loss lite.
Stackars Jonas är orolig för att jag ska komma hem med ett berg med skräp. Han bönade och bad igår när vi pratade i telefon att "snäääälla, köp inte en massa skräp nu...okej?" Jag har ju snart en till lägenhet att fylla så en del "skräp" kommer nog att bli i allafall. :)

Om en timme kommer syrran hem och äter lunch med mig, så jag kanske ska ta och gå nerför alla trapporna i allafall och ta mig ut på en promenad så det inte blir så långtråkigt...

Suck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0