Kära dagbok...

Går här hemma och ugglar i mörkret för jag har knappt nån lampa att tända och Jonas har skruvat ner taklamporna här i vardagsrummet, så det är bara skenet från dataskärmen som lyser upp just nu.
Helt galet att det är första advent på söndag!
Började slå in julklapparna igår kväll som jag köpt till syskonbarnen och tänkte att "åh så härligt, jag är ju nästan klar med julklapparna nu ju" för syrran och jag köper inga julklappar till varandra i år, och Jonas och jag köpte nyss en ny säng så det är vår julklapp. Men så kom jag ju på att det är några som fyller år i december också ju, Jonas och min äldsta systerdotter Melinda fyller ju år! Ut och handla igen bara...
Och dessutom ska jag på inflyttningsfest på fredag och då måste man ju också köpa något förstås.
Pengarna rullar...uj uj uj.
När syrran och jag var på Ullared så köpte jag två ljusslingor som man kan hänga inomhus, det är stjärnor som man hänger från taket och som har små lampor i sig.
Jag frågade Jonas om han inte kunde hänga upp dom och så tog han paketet och tog ur stjärnorna och ALLT var huller om buller men Jonas började lugnt trassla ur dom. Sen börjar han sätta upp stjärnorna och jag håller på och slår in paket under tiden och plötsligt hör jag bara ett argt vrål! Jonas lackar ur totalt på stjärnorna och jag ler nästan lite nöjt för under dessa snart åtta år vi varit tillsammans så har jag visat alla möjliga hemska sidor och Jonas har alltid varit så lugn. Har aldrig träffat en så lugn och trygg person som han men nu var han jättearg och vrålade och svor och kastade iväg stjärnorna och det var så skönt att höra honom ladda ur för en gångs skull!
Min älskling blev arg, hurra!
Nu till något helt annat.
Jag köpte en annan liten..ljusprydnad på Ullared att ha i fönstret.
Hade tänkt ha den i min lilla lägenhet i K-holm först men den får jag ju inte förrän 1 januari och då är ju jul och nyår över och då är det ju ingen idé att sätta upp en massa saker i fönstret, så den får nog vara här i Sthlm i allafall.
Blev så mysigt så. :)
Är också mysigt att ha fått hem kissen igen, han har varit på landet i två hela långa veckor!
Och han verkar lika glad över att vara hemma som vi är. Igår kväll gick kissen runt och "log" och kelade med allt och alla här hemma, möblerna, teven, oss och hunden. Han var nog mest glad över att få träffa Milton för honom kelade han så mycket med så till slut fick Mille nog och morrade lite surt åt honom när han för femtielfte gången samma kväll började närma sig honom igen.
Home sweet home!
Nu börjar det kurra lite i magen så jag ska nog leda mig längs väggarna ut till köket i detta mörka hem och hitta något mellanmål.
Puss på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0