Nina surtant

Man tror knappast på att det är sommar för ute går man och tycker att det är "ruggigt" fast det är den 20 juni idag.
Fast några tv-bevis på att det faktiskt ÄR sommar är att "Lotta på Liseberg" börjat och snart också" Allsång på Skansen" och "Sommarkrysset" likaså.
I kväll var det premiär för Lotta och Liseberg och b.la Sveriges yngsta tant Sanna Nielsen var med och sjöng som hon brukar (det låter som att nån lagt henne i en liten burk, stängt locket och skakar burken jättefort) med sitt jobbiga vibrato på rösten jämt och hela tiden.
Annars var det som det brukade, publiken gungar i takt till visor man hunnit tröttna både 49 och 50 gånger på fast man får ändå lite såndär trivselkänsla, som snabbt avbryts när nån av artisterna sätter micken framför en totalt tondöv person som blir superduperfnittrig med kamraten bredvid eller vinkar glatt till kameran när han/hon sjungit klart  och kameran rullar vidare längs publiken.
Själv sitter man med en tom blick framför tv-rutan och undrar lite smått hur många töntar det kan bo i vårt avlånga land egentligen? Vet inte varför den frågan ständigt dyker upp i huvudet på mig när jag ser på såna här "trivselprogram"...jag är nog en ond människa. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0