Dag 5

Morgonen började i vanlig ordning med solsken men övergick ganska snart till en grå dag med regn, så vi åkte till Södertäljes äventyrbad Sydpoolen.
Klockan var runt halv tolv när vi kom fram och vi bestämde att vi skulle stanna till kl 15, för kl 16 skulle jag träffa läkaren.
När vi varit i bassängen knappt en timme ropar de ut i högtalarna att alla ska gå upp ur bassängen för det har hänt en "olycka". Nån hade bajsat i vattenrutschbanan och de var tvugna att tömma bassängen och rengöra den...
Om det var SÅ illa så måste det ju ha varit en diarée, och att dom ropade ut det i högtalarna en halvtimme efter att olyckan hänt känns ju...sådär.
Det ironiska med det hela var att bassängen skulle vara stängd till kl 15, samma tid som vi tänkt åkt hem. 
Så det fanns ju inget annat än att gå upp och klä på sig igen och begära att få pengarna tillbaka.
Tjejerna var besvikna först men det gick ju tyvärr inte att göra något åt det.
 
Vi hittade en kinarestaurang i samma byggnad och skojade om att dom säkert skulle stänga restaurangen också för att nån lagt bajs i maten.
Vi valde buffé allihopa och Melinda sa att hon skulle äta tills hon inte var arg längre, vilket resulterade i 3 tallrikar med MASSOR med mat. Efter första och andra tallriken sa hon att hon skulle hämta mera för hon var så ARG! Efter tredje så sa hon inget mer...
Vi andra åt på duktigt också för det var så gott.
 
Nu i kväll har tjejerna och jag haft en liten "tjejkväll" igen för Jonas skulle i väg och träffa några kompisar och köra femkamp på Grönan.
Vi gjorde i ordning en Marängsviss som nu ligger i våra magar och plumsar runt.
Vid första tuggorna undrar man varför man gör Marängsviss så sällan, vid de sista tuggorna vet man varför.
URK!
 
Vår inte längre existerande Marängsviss...
 
I morgon åker vi till landet och hoppas på lite bad och grillväder, och så ska vi få träffa vår lille kissemiss som bott där i ca 2 veckor.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0