Mmmm...

Godmorgon...
Nu är det dags igen, stadigt varje morgon mellan kl 4.30-5.00 nångång, då ska det börja bökas i magen så det är stört omöjligt att sova. :)
Sökte på Google via mobilen på "vilda foster vecka 33" och jag verkar allafall inte vara ensam om att ha det så här. Några hade fått förklarat av sina BM att ju mer aktiv bebis är i magen, desto friskare för sjuka orkar inte röra på sig lika mycket. Ganska dum förklaring för det har väl med personlighet på bebisen att göra, vissa är lugnare till sättet helt enkelt. Men om man ändå ska gå efter den förklaringen så verkar ju vår bebis vara frisk som en nötkärna. 
 
Några som hade haft vilda bebisar när de varit gravida skrev också att deras barn i dag hade GOTT om energi, stark vilja och lärde sig att krypa/stå/gå tidigt. 
Jag får nog inte så långtråkigt i höst när alla börjat jobba igen, som jag kanske tror. ;)
 

Kommentarer
Postat av: Kusin

Moa var en vilding i magen och en riktigt vilding nu! Inte still 1 sek och sista tricket är att klättra upp på stolar för att sen ta ett stort kliv ut i luften! Det verkar som ni får en morgonpigg liten gosse, det känner vi också igen ;).

Svar: Haha, låter som att ni har fullt upp där hemma. :)Föddes Moa på sin beräknade dag eller gick du över tiden?
Vi har funderat lite på att eftersom han verkar så rastlös så kanske han kommer lite tidigare...
Nina

2012-07-05 @ 07:49:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0