Infomöte

Vaknade denna morgonen av att det kändes som nån roade sig med att vrida min ena vad varv efter varv. Kramp!!!
Aj i helvete vad ont det gör!
Har haft turen att slippa såna här saker hittills under graviditeten, men nu verkar det börja på allvar. Ont i bäckenet, ond och svullen fot och så en klick kramp i vaden på det.
Voila, där har ni mitt graviditetsrecept hittills, får se om fler smaskiga saker dyker upp i framtiden.

I går var vi på informationsmöte på sjukhuset vi valt. Lite rolig syn med alla gravidmagar samlade i en och samma aula. Var man än tittade så satt det en gravid tjej som tittade storögt på barnmorskan som gav oss informationen, och bredvid satt deras killar och rätt många verkade ha svårt för att hålla sig vakna eller pysslade med annat när informationen blev för jobbig. Jonas var en av de sistnämda, när vi kom in på info om "utdrivningsskedet", först satt han och blundade, sen började han viskande diskutera om vi skulle gå till den indiska restaurangen efteråt som ligger en bit därifrån. Och så fortsatte han titta på mig och när jag mötte hans blick sa han "du behöver tvätta håret". följt av ett flin.
Men tack älskling, får just info på ett väldigt inlindat sätt om att jag troligtvis kommer att spricka från svank till haka och så får man så sån gullig komplimang.

Men jag ska vara rättvis, det fanns faktiskt vissa stunder när han faktiskt lyssnade riktigt intresserat. T.ex när BM berättade att det fanns kaffe i korridorerna på förlossningen till de blivande papporna och mat att köpa nere i kiosken. Då nickade han intresserat så den infon är numer antecknad och lär inte glömmas bort...

Vi kommer att vara ett bra team på förlossningen känner jag...


Kommentarer
Postat av: Anonym

LOL....

2012-05-30 @ 17:45:33
URL: http://energida.se/wordpress
Postat av: Susanne

Känner ingen informationen! De har lärt sig av erfarnehet att lyfta fram maten och kaffet, det betona de extra mycket för oss också. Och att man ska ha med bok och mp3 med bra musik till förlossningen. Det hade vi, men att sätta sig och läsa en bok var det sista man hade i tankarna!!

2012-05-31 @ 09:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0