Underbara dagar

Planeringsdagen i går på Fjäderholmarna var riktigt skön och mysig.
Vi tog taxibåt ut till Skärgården, så vackert att se Stockholm så tidigt på morgonen. Och när vi kom fram verkade vi nästan ha hela ön för oss själva.
Och under dagen blev det lite jobb, god mat, promenader, lite shopping, fika och sola, sola, sola.
Även fast vi haft en lat dag så var man lite trött när man väl kom hem.
Har 5 veckor kvar att jobba nu innan semester/mammaledigheten börjar, börjar så smått räkna dagar och veckor och längta mer och mer.
***********************************************
På kvällen gick Jonas och jag ner till en bar vid Norr Mälarstrand, men det var smockfullt med folk och vi kom knappt runt för att kika om det mot förmodan skulle finnas ett bord ledigt. Det gjorde det förstås inte, så vi gick vidare till Rålambhovsparken och Boulebaren som ligger en liten bit därifrån, där lyckades vi fråga till oss ett bord.
Så Jonas fick till slut sin efterlängtade öl och glas rosé och jag fick mitt mindre efterlängtade men helt okejiga glas med cola.
***********************************************
I dag har vi varit i Äppelfabriken på Ekerö. Ett jättemysigt ställe där man kan handla smått och gott som sylter, marmelader m.m som de flesta förstås innehåller äpple. Där har dom också ett fik, där köpte vi varsin VÄLDIGT god äppelpaj och kaffe. Mums!
Man kan inte ha det så mycket bättre än man äter god paj som smakar sommar, samtidigt som man tittar ut över trädgården med alla vackra blommorna och träden och det är varmt och härligt i luften.
I kväll ska vi förstås se hur det går för Loreen i Baku!
:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0